Help ons mee het verschil te maken...

Een vzw kan maar bestaan door de gebundelde krachten van vele sympathisanten en vrijwilligers want zij zorgen ervoor dat de doelstellingen en missie bereikt worden.

Dag in, dag uit zijn dus vele mensen in de weer om deze wereld een beetje beter te maken voor de velen onder ons die onze hulp nodig hebben.

Interesse in een vrijwilligerswerk binnen onze vzw?

Neem dan gerust contact met ons op. U kan ons telefonisch bereiken maar hou er rekening mee dat wij niet permanent bereikbaar zijn daar wij voorlopig enkel met vrijwilligers werken. Dus ideaal is ons per mail te contacteren en dan krijg je heel snel een antwoord op uw vragen of een afspraak.

Wij zijn onze vrijwilligers heel dankbaar voor hun inzet.

Voor bepaalde activiteiten binnen het vrijwilligerswerk voorzien wij een onkostenvergoeding voor de vrijwilliger. Het is ook mogelijk om op termijn (binnen 6-12 maanden) door te groeien en een vaste job te bekomen.

We zijn dringend op zoek naar jongens en meisjes voor ons promo-team. 

Maak onze organisatie en onze projecten bekend tijdens evenementen, beurzen, festivals, concerten, fuiven, .... Mogelijkheid om na een bepaalde periode een promo wagentje ter beschikking te hebben. Interesse? Contacteer ons vandaag nog.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met allerhande troeven, ambities, doelen,…

Zowel regionaal als nationaal (en in een latere fase zelfs internationaal) zijn wij steeds op zoek naar vrijwilligers die zich geroepen voelen tot één van de volgende taken:

– administratief werk (bvb. verzamelen en bijhouden van gegevens, bestanden,… kan van thuis uit gebeuren)

– vlotte sprekers (om voordrachten te geven in scholen, instellingen,…)

– sportievelingen (om in eigen regio mensen aan te sporen om in kleine groepjes te fietsen, wandelen, joggen, zwemmen, fitnessen, …)

– coördinators (die fungeren als regionale afdeling om zo alles te coördineren, 1 per provincie)

– creatieve mensen, mensen met ideeën, want alles start met een goed idee.

– fondsenwervers  

– aanwezig zijn met promo-stand op beurzen, avondmarkten, braderieën, evenementen, concerten,...